Team


Alle begeleiders van Somnium zijn deskundig op het gebied van autisme of andere gedrags- of leerproblemen. Ze hebben minimaal een opleiding op HBO-niveau. Dat kan zijn Pedagogiek, Social Work, Maatschappelijk werk of een andere opleiding. Somnium werkt met een vast team, want dan weten we zeker dat de kwaliteit van de begeleiding altijd aan onze hoge eisen voldoet. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van onze begeleiders en andere medewerkers. We bieden ze gerichte opleidingen, cursussen en trainingen, teambijeenkomsten en studiedagen. We leren daarbij ook veel van elkaar. En natuurlijk hebben we ook regelmatig plezier samen tijdens een personeelsfeestje of een uitstapje.

De cliënt staat altijd centraal; zij komen voor de begeleiders van Somnium op de eerste plaats. Het zorgplan, dat de begeleider samen met de cliënt opstelt, is het uitgangspunt. We werken samen aan doelen en controleren regelmatig of we op het goede spoor zitten. Daarbij geven we samen cijfers tussen 0 en 10. Daarmee maken we de vooruitgang duidelijk zichtbaar. We noteren ook de tevredenheid in elk evaluatierapport. Zo zorgen we steeds voor een optimale hulpverlening.

Het team van Somnium bestaat op dit moment uit zo’n 30 ambulante professionals. Ieder met een eigen kracht en passie voor het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme of een ander gedrags- of leerprobleem. En ook achter de schermen hebben we een team van professionals die er samen voor zorg dragen dat de organisatie goed blijft functioneren. .

Onze medewerkers

Klik hier voor de foto's van ons team...